Здраве

Squeeze Station – мнения, коментари, цена,

В тази категория се появи полезни аксесоари, които правят живота ни по-лесен майка, по-интересно и дори забавно. Днес е нейният герой – опаковчик бебешка храна, която ни беше казано от Вера Averyanova

Никога не съм виждал такива устройства на своите приятели, така че аз наистина исках да знам повече за тази система на пакетиране.. Попитах Вяра да ми каже защо имате нужда от опаковчик и как работи. Така че не мисля, че рекламата, ние се опитахме за вас. Но на страницата на Вярата в Instagram все още, изглежда, има много полезни неща. И ако решите да наемете станция, не забравяйте да ми кажете какво е научил за това от мен. – Вярата ще ви направим отстъпка от 10%

Сега ти пожелавам приятно четене и тя чете до

Искате да бъдете напълно сигурни, че детето ви се храни? След това изобретение: системата или опаковчик опаковка бебешка храна от Инфантино

Какъв е смисълът

пюрета, шейкове, кисело мляко.? , което майка ми се прави у дома, зеленчуци, плодове от заговор на баба ми с помощта на това устройство за няколко минути, опаковани в торбички за еднократна употреба и мека бутилка.

Как действа тя? СИЛНА>

Използване на опаковане, опаковани в торби дой-пакет (118мл) или мека бутилка (130 ml). Бутилка и чанта са еднакво лесно да се свърже с станция.

Защо някой би използвате тази?

0 Вие избирате само тези продукти, които отговарят на вашето дете и да наблюдават процеса на готвене ги намачкайте, разбъркайте правилните продукти, в пропорции, които искате. Можете да мислите за много свои собствени рецепти, които са просто перфектни и вашето бебе, ще се влюбиш, да създадете разнообразие от храни, които няма да намерите готови картофено пюре.

0 Време е за първи хранене? Тогава опаковчик ще ви спаси. Децата могат да се хранят директно от бутилка или чанта, леко притискане, и с помощта на лъжица съвети Инфантино.

0 на детето е по-голямо, можете да дадете на стойка Плик, е най-полезно домашно кисело мляко в училище. Външно, той не се различава от това се продава в магазините, никой няма да поиска от детето: “Какво е това”. Външно не се различава, но съдържанието … е винаги и навсякъде син или дъщеря ще има напълно безопасен по отношение на липсата на “добавки консерванти, оцветители” полезна и домашно приготвена храна.

0Можно да да се разходите, да посетите, в клиниката и да се хранят бебето. Тя не се замърсяват, нито син, нито майка. Ястията, които обикновено се използват “изход” гаранция, че нещо няма да се прехвърли, няма да чанта почва не.

0, заченати деца ядат това, което се рекламира и продава в пъстри опаковки в супермаркет, когато е трудно да го накара да яде извара от плаката, една и съща стока, която в цветна опаковка. Има решение – да го опаковате в изправя торбичка, придържайте светъл стикер и дават дребнав. Много от децата са само смешно извън пакета от центъра за опаковане Инфантино, те го възприемат като игра, така че е гарантирано увеличаването на апетита.

0Многие обичам да правя през лятото домашна работа, тъй като през лятото много полезни и вкусни зеленчуци, плодове. Пакър “Infantino” е друг начин да запазите витамините за зимата. Смаже плодове в блендер или мелница, смесва със захар пясък в желаните пропорции, опаковка соса в партиди и замразяване. Ето витамин такса през зимата за чай и палачинки или изцяло натурален заливка на крема сирене.

0Тем който следи за тяхното хранене и фигура, се придържат към правилното хранене, производител също е полезна. Вие може да донесе от дома вкусна и лека закуска в ласкател или извара десерт.

System опаковки бебешка храна Инфантино включва поредица от помощници за мама, от които можете да изберете един или съберете целия серия:

1. Станция за опаковане на бебешки храни Squeeze Station.

2. Бутилката е за многократна употреба пазител Squeeze носене (обем 130 мл). Можете да я напълните бутилка на ръка или с помощта на “Станция пакет от бебешка храна Squeeze Station”. Мека бутилка е лесно попълнено а също и лесна за почистване, може да се съхранява във фризера.

3. Меки торби с винтова капачка Squeeze торбички (обем 118 мл). Тази чанта може да бъде запълнена с гара пакет от бебешка храна Squeeze Station. Чантите са стерилизирани в процеса на производство, така че те са предназначени за еднократна употреба. Напиши на чантата от датата на производство, състав пюре или залепете смешно стикера беше интересно на детето

4. Spoon – главата Двойка на Лъжици. Приспособлението лъжица се завинтва върху торбите чучура и бутилки Инфантино. За децата, които обичат да се хранят от лъжицата!

5. Cup – параход Steam и Smush. В тази купа можете да готвя зеленчуци в микровълнова фурна и с помощта на пресата да ги смила на пюре. . Използвайте варени пюре веднага или се съхранява в хладилник при Вашето запитване

И още един много важен факт за Инфантино продукти: чанти дой-пакет и всички серии от аксесоари за хранене сертифицирани в . Русия като прибори за деца до 3 години

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *