Smartwatch V8 - гледам, къде да се купуват най-евтините, как действа тя?
Новини

Smartwatch V8 – гледам, къде да се купуват най-евтините, как действа тя?

Здравейте всички. Днес аз ще кажа и да ви покажа

бюджет Смартчасовник “Smartwatch V8”. Те казват, че тези часовници са реплика на всички известния Apple …

Причината аз имам този часовник, много проста. Винаги съм искал да си купи Смартчасовник, но не знам дали не. Тази опция ще ми допадна в бюджета си, благодарение на които в

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

основни линии е в състояние да види и разбере най-накрая в Общото какво е “умен часовник”. И появата беше доста добър и това ми хареса.

Цветовете са различни. Хареса ми червено злато случай.

Опаковка

Часовникът е опакован в квадратна кутия. Вътре те лежат върху гъвкави основи, при които се крие всичко хардуер.
Изненадващо е, че продавачът Опакован много хубави часовници, пускането им червен медальон и ви благодаря карта, както и заявка за напускане приятно Преглед А дреболия, но хубаво съдържание
Комплектът включва:.. Гледате с батерия , MicroUSB кабел, ръководство за употреба, защитно фолио.

Проявление

Не оплаквания. Харесвам всичко. Не е в насипно състояние, но нещо вътре, е да излезе и това е факт.

От едната страна е коляно. под който се намира отвор за кабел MicroUSB. Над него е малка кръгла дупка е микрофона. Под няколко отвори за високоговорителя.

От друга страна един бутон. Включване / изключване на часовника. Също така се използва за отключване часа. Спининг, но само за украса, тоест, например, за да преминете в менюто така -. Е невъзможно

Най стъкло (първоначално поставен защитен филм + друг са включени). Корпусът е алуминий. Задният капак е пластмаса.

Лентата е каучук.

Под задния капак се крие два слота: един за SIM карта и за MicroSD. Батерия: Li-ро 350mAh

.

Още снимки:

Спецификации:

CPU: 533 MHz MTK6261
памет:. 32M + 32 М.
TF карта: подкрепа максимум 32 GB TF карта
дисплея:.. TFT HD LCD дисплей
екран резолюция:. 240 * 240 пиксела
Bluetooth: Ver. 3.0
Камера: 0.3 М
батерията: 350 ма

Основни характеристики:

Мрежа. GSM / GPRS 850/900/1800/1900
SMS: получава SMS, Bluetooth (Android Only) развлечения:.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

MP3, AVI, Bluetooth за възпроизвеждане на музика.
дисплей: 3 начина за показване на дисплея на часовника Отново
крачкомер
:. “напомняне за да направи престоя над глоба”, мониторинг на сън, стрелба
Други:. будилник, календар, хронометър , калкулатори и др
Bluetooth (само за Android телефона): уведомления WeChat, Whatsapp, Facebook, Навременното информиране и т.н.

Език:. Английски, руски, испански, арабски, иврит, украински, италиански, френски, турски, холандски, немски, португалски

Е, сега, за да

Дисплей: отлично. Всичко се вижда ясно. Сензорът не е бъги. Докосването се задейства веднага. Заключен, които не се виждат.

Dial: три от един вид. За да превключите на друг, просто го докосне.

Веднъж отключена, ще видите основния прозорец (десктоп).

Долен ляв е

бутона “меню” (на снимката ще бъде отделно). Също така в менюто можете да въведете, като прокарате пръста си по екрана, наляво. За да излезете, трябва да кликнете върху бутона само в дясно.

Долу вдясно е “имена” на бутоните. Дава възможност да въведете телефонния указател.

Иконата “повикване”: въведете диска за избор на меню. За да въведете удобно върху бутона пръста си хитове.

Икона “съобщение”: влезете в менюто SMS.

Можете да напишете съобщение, но това е много неудобно. Клавиатурата се половината от екрана и натиснете бутоните понякога не работи. Доволен от присъствието на руски език.

разговори: можете да осъществявате и приемате повиквания само с Смартчасовник, вкарване в тях СИМ-карта. С това, ще чуете на обаждащия се през високоговорителя, на улицата ще бъде трудно да се чуе и да се наложи да сложи часовника до ухото си, толкова повече има високоговорителя. Изглежда странно, но това е възможно. Можете също така да използвате часовника като Bluetooth слушалки за вашия смартфон
SMS:.. По същия начин, както при разговори, можете

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

да получавате или изпращате SMS чрез SIM карта в час или през Bluetooth по телефона

Меню:. Има три Windows, чрез които промените менюто и часовника в центъра остават в сила

В настройките на телефона, можете да зададете на руски език. Определено плюс.

Потребителски профили:

Дневник
Call:

Bluetooth. Отговорен за свързване с други устройства

Има приложения, които изискват изравняване със смартфон. За това е необходимо да инсталирате BTNotifications на програмата. Аз не съм го направил, но след като прочетох мнения, мога да кажа, че с помощта на това приложение е възможно да се получат уведомления за часовник: WhatsApp, Facebook и др Напиши, че има дори и съобщение за изтегляне на перото в . Galaxy Note
BTNotifications необходимо Също така, ако искате да използвате “дистанционно стрелбата”: приложение, което ви позволява да се предава изображения от камерата на смартфона към фотоапарата и да си снимки.

приемане или предаване на повиквания, телефонен указател, смартфон и т.н., е на разположение и не на приложения.

“Анти загубени” съобщение.

: Календар: обикновено. Целият месец се побира в екрана. Удобна и добре, че не е необходимо да преминете през следващите седмици в

периода от един месец.

Аларма: силен и вибриращи

.

Крачкомер: творби. Стъпки вярва не е идеален. Има грешка. Не съм имал крачкомери, сравнение, уви, нищо. Но мога да кажа, че това крачкомер преброих 60 стъпки в 31 секунди … докато аз просто махна.

“Reminder”: напомняне за да направи престоя на над глобата. Ако имате заседнал работа, а след пускането на определен интервал от време, часовникът ще ви напомня, че е време да се изправи и да опъвам. Например, мисля, че на няколко упражнения на всеки час. Минута да гледам в далечината: релаксиращ мускулите на очите. Половин минута на лек масаж за очите. Минута интензивен коремни преси. Minute интензивни лицеви опори (по време на работа може да се направи от бюрото). Най-малко оправдания – повече бизнес. Като цяло, напомняния са полезни!
Приложението не може да работи с крачкомер.

“време за наблюдение”: оценява качеството на съня. Бягай, резултатът е просто “добра”, но аз силно вълна часовник в резултат на промени в “лоши”. Вие виждате, резултатът зависи от това колко често и да се въртят в съня ми.

памет часовник карта видите редовно:

Музика: можете да го чуете от картата с памет директно от китката си. Звукът е силен. Можете също да управлявате основния играч на телефона или да слушате музика директно от китката си.

рекордерът: шпионин функция:)

Камера: да правите снимки с резолюция до 640×480 или 320×240 видео стреля. Нищо особено в него, качеството оставя много да се желае. Някои написа, че би било по-добре, че не съществува, тъй като качеството на боклуци, и с нетърпение го, уж се разваля.

Може би това е всичко:)

Заключение: добре, това е нещо интересно, като се има предвид факта, че аз използвах това не беше. Подобно на функцията на направят глобата над престой. Ако се храните във времето, например, на всеки 3 часа, тази функция ще служи като напомняне, че е време за ядене. И така, за да донесе на тялото в тонус, след един час на заседанието на работа – много добро напомняне. Крачкомер, може би, безполезно да размахва може и заседание, след което казва: “О, вижте какво намерих”.
Погледнете женската страна е малко по-масивен, но ми харесва.
Обща дължина: 26,5 см
Минимална закопчалка на етикета, 19.5 см, а максималната е 24,5 см.
Измерено от върха, така че трябва да се вземат под внимание дебелината на тялото и му хоризонталността, а това означава, че часовникът не е напълно здраво, като ремъци, прикрепен към ръката.
китката 15cm да привързват последната дупка. Ще седне здраво и няма да оказва натиск, но аз се чувствам по-удобно, ако бъдат заловени в предпоследния дупката.

p.s. сериозно, така, както аз го разбирам, не е реално Smartwatch V8, както и копие на оригиналния GT08. Някои функции липсва или е ограничена. Поради това, което цената е като това =)

Potap реши да участва в фотосесия:
снимки на себе си: за частни, фирмени После почина, докато домакинята пише прегледа Карта на сайта Вход Благодаря за гледане.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...