Smartwatch A1 - гледам, къде да се купуват най-евтините, как действа тя?
Новини

Smartwatch A1 – гледам, къде да се купуват най-евтините, как действа тя?

Описание

SmartwatchA1 (W8) – евтини Смартчасовник

H2>

SmartwatchA1 е друг голям Смартчасовник сегмент евтини. Друго име на модела Смартчасовник W8. A1 Смартчасовник ще се хареса на феновете на Apple, и за разлика от GT08 на модела те имат още по-прилика с известната “Apple” марката. Смартчасовник W8 има право, точно същото като Apple часовник,

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

както и местоположението на часовете на бутона А1 е същото като “ябълка”. SmartwatchA1 имат добър дизайн и съща функция.

A1 Смартчасовник – преглед

SmartwatchA1 е направена от метален корпус, боядисан с високо качество постоянно покритие. Устройството се предлага в следните цветове: черен и сребрист цвят. Ремъците на притурката са черни, червени, зелени, сини и бели. Корпусът на устройството е с правоъгълна форма, с леко заоблени ръбове. Устройството е оборудвано с един физически бутон, разположен от дясната страна на корпуса, над средната линия, като часовникът на Apple. Бутон модел A1 се върти, но въртенето е само декоративен. Когато натиснете бутона, за да включите / изключите часовника, а също и да се появи екранът / изключване на изображението.

От лявата страна на тялото на притурката има куплунг за сигурно, покриващ USB конектор за зареждане на смарт часовника. Сим карта и карта с памет се намира под задния капак на устройството е изработен от пластмаса. За да премахнете капака, трябва да се свържете с пръст върху перваза с една ръка.

Гривна Смартчасовник W8 достатъчно гъвкава, изработени от мека и приятна на допир силикон. Лентата е доста издръжлив и надежден. Не е лесно да се счупят. Както вече бе споменато, закопчалката е конструирана захванат и има защитен закрепване. Произволно, гривната ще отмените.

SmartwatchA1 – функционалност

Повиквания – SmartwatchA1 може да се използва самостоятелно, чрез поставянето на СИМ-карта в притурката. По този начин, Смартчасовник стане пълноправен SmartWatch на ръка, с които можете да се обаждате и, съответно, да получавате входящи повиквания, SIM часа.

SMS -., Както и всеки смартфон, Смартчасовник W8 да не говорим за изпращане на текстови съобщения, да не говорим за получаване и да ги четат от други абонати

Показва часа . SmartwatchA1 все още

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

е и часовници. И за да се покаже по време на устройството по подразбиране е с предварително инсталирана три различни езика. Можете да изберете според вкуса. Между другото, има майстори, които pereproshit притурка, установени изцяло нов дисплей показва времето.

Photo ДИСПЛЕИ

Забележка . Smartphone – смартфона, часовник часовник. Но все пак, основната функция на смарт часовника получава уведомления от различни приложения на вашия смартфон. В режим на сдвояване, SmartwatchA1 с мобилен телефон чрез Bluetooth, ще получите уведомление за всички входящи повиквания от мобилен телефон. Също така ще получите предупреждение SMS, на първия ред, който може да се чете само като се погледне към часовника. И инсталирането на специални мобилни приложения за смарт приспособление, наречено BT Notifier Смартчасовник Смартчасовник

W8 ще получите уведомление за абсолютно всички приложения на телефона си.

Фитнес функции. Гледайте Смартчасовник W8 има почти всички функции на фитнес тракерите. Този крачкомер, и броя на изгорените калории. В допълнение, има за наблюдение и мониторинг на сън заседнал режим.

Калкулатор – притурката има вграден калкулатор. И ако не друго, можем да разделим, умножение, добавите и изважда числа, с помощта на хитрост устройство направо от китката си.

рекордерът – Смартчасовник W8 надарен с диктофон. За да го използвате, не забравяйте да се създаде карта на паметта на устройството, за да запазите вашите записи на рекордера.

Календарът още една полезна приложение във вашия интелигентен притурка. Когато календарът е, буквално и в преносен смисъл под ръка, за да не пропуснете важни събития от неговата “календар”.

Multimedialnych – на SmartwatchA1, можете да зададете няколко аларми. Можете да ги използвате като се събужда сутринта, а просто като напомняне.

Аудио и видео плейър.

Специална цена !!!. Кликнете и да видим !!!

Смартчасовник умен W8, можете да използвате или да контролирате музиката на вашия смартфон, или да слушате музика самите файлове часа. В същото време, можете да слушате музика през часовете на високоговорителите, или чрез свързване чрез Bluetooth на високоговорителя или Bluetooth слушалки. Освен това устройството ви позволява да гледате видеоклипове в някои формати направо на китката му.

Control смартфон камера . Една от функциите на смарт часа A1 е отдалечен телефон с камера, свързана с Bluetooth. Това може да бъде полезно, например, да изпълни автопортрет, стречинг ръката си възможно най-далеч от себе си.

Анти – загуби – или функция Антипатър. Една полезна функция за тези, които гледат телефон A1 няма да ви позволи да губи своя смартфон. В крайна сметка, когато анти-изгубените, часовник ще издаде звуков сигнал, когато извадите от синхронизиран смартфон за повече от 10 метра.

Обобщавайки, можем да кажем, че SmartwatchA1 (W8) е чудесен избор на евтин интелигентен часовник. Те имат сладък дизайн и разполага с широка гама от функции.

W8 Смартчасовник – функции:

Процесор: MTK6260A 364 MHzПамять: Оперативни 128 MB + 64 MB вътрешна. Предлага се TF карта с памет до 32 Bakran: 1,54 “TFT HD 240 *

240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; GSM 850/900/1800/1900 MHzsim карта: Микро SIM cardКамера: 1.3 Mrhanky: Многоезичен (руски – оборудвана) Фитнес тракер: крачкомер, броене на калории, мониторинг на заседнал режим, мониторинг на качеството supoderica: Аудио: MP3, MP4 видео: AVI , Снимка: JPG, на PNGФункции: Повиквания, SMS, както и известия за разговори, SMS, никакви приложения; Интернет 2G; аудио и видео плейър; камера; multimodeling; анти-изгубена, калкулатор, календар, записващо устройство, контрол на камерата на смартфона и др батерията: 350 ма Li – полимер accumulationtraits OS: Android (пълен), IOS (пълна)

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...