Новини

Provocative Gel – мнения, коментари, цена,

Здравейте, моето име е Юджийн и аз съм щастлив жена. Женен съм за 5 години, а съпругът ми също. Но напоследък секс е станала толкова механично, че вече няма да носи удоволствие. Факт е, че преди брака ни беше в една връзка в продължение на 3 години и през цялото останало в безгрижен ерген живот страстта. Дори и страст, и възможност. И сега, ние сме млади, красиви, ние имаме един красив син, но сексът става скучно и безинтересно.

Разбира се, всички тайни на списания женска работа, но не за дълго. Така че бях принуден да отиде в крайни мерки и се справи с гел “провокация”. Благодарение на него, аз гордо мога да се обадя на жена щастлива.

Какво представлява гел “провокация” и защо го купи

Гел “Провокация” е стимулиращ крем, който ще позволи да се удължи сексуалния акт и да я направи по-ярки усещания и за двамата партньори. При човека той не води до ефект на удължаване, но за жените това е божи дар. Ползи може да се разчита, но ето някои от тях:

 1. Кремът спомага за лесно постигане на оргазъм.
 2. Жената ще бъде в състояние да се чувстват какво множествен оргазъм.
 3. Редовната употреба има стимулиращ ефект и помага на партньора по-лесно да стигне до върха на удоволствието.
 4. подобрява чувствителността на ерогенни зони.
 5. значително увеличава вероятността от удоволствие в тандем с партньор.
 6. Греста действа веднага след нанасяне.
 7. OL>

  Като се има предвид предимствата описани по-горе, желанието да си купите гел “Провокация” се появява на всеки интелигентна жена. Аз се поддал на това желание и не съм съжалявал.

  Защо не жените се чувстват удоволствие по време на нормална сношение

  За съжаление, това не е необичайно, когато партньор получава удоволствие от секса, в момент, когато партньорът не може да стигнат до края. Причините за това са много и често дори не е партньор. Според статистиката, само 11% от жените наистина се наслаждават на секса всеки път, когато това се случи. Останалото е банална страдание. Защо се случва това?

 • 45% от жените са на около емоциите си. Висока стрес, психологически стрес и умора, не могат да се отпуснат до края. Половият акт се извършва, като че ли от тях, най-важното, че съпругът е доволен.
 • 31% от жените вярват, че не се вписват с редовен си партньор. Разбира се, тези решения имат право да съществува. Но във всички сексолозите твърдят, че всяка двойка може да опита цялата гама от чувства по време на секс. Разбира се, ако тези жени имат връзка еднократно на страната, да бъдат удовлетворени. Но тя работи съвсем различно фактор: адреналинът, новият партньор, страх и крайност. В определени отношения, всичко изглежда свеж, и така да имате мисли за несъвместимост.
 • 16% са в състояние напълно отворен дори в дългосрочни отношения. За съжаление, това не е необичайно за момичета твърде срамежливи, за да се събличат пред партньора си, правят секс под одеяло и без светлина. Разбира се, причините са много: неудовлетвореност от фигурата, природни срамежливост, комплекс за малоценност. Но тези фактори са много лош ефект върху секса, тъй като тя не позволи на партньорите да се опита нещо ново.
 • 8% от жените са фригидни или страдат от аноргазмия. Тук, изглежда, че нищо няма да помогне. Но за всеки Кралицата на сняг може да ви намери своя подход.

Гелове за интимна хигиена “Провокация” помага за решаването на тези проблеми в миг. В края на краищата, липса на оргазъм жените е много вредно емоционално и физически. Дори и на възможността за забременяване зависи от GET оргазми.

Съставът и форма на издаване
Стил>
Provocative Gel SPAN>

Това, което ме привлече към гел “Провокация” е състав. Тя включва само естествени съставки, които производителите предпочитат да пазят в тайна. Но аз вярвах в думата, и тестът всъщност се потвърдиха природни средства. Всички алергични реакции, тъй като обхватът е доста интимна, гелът не причиняват. Кремът е с приятен мирис и текстура.

Формата на изход типичен за гелове и кремове. обикновено пластмасова тръба с капак.

Метод на приложение гел
Стил>
Provocative Gel SPAN>

Инструкции за употреба гел “провокация” е лесно като смазка. Целият проблем за жените е предварително да възбуди партньора. Как? Ето един случай на всеки. И тогава леки масажни движения, за да се прилагат крема върху крана за еректирал. Тази манипулация е важно да прекарват най-малко 10 минути преди полов акт, гелът може да поеме. Ето защо, след прилагане, можете да се отдадете на любовната игра, за да бъдат готови за предстоящото удоволствие.

При изтичането на определеното време можете да се поддаде на страстите и да се пристъпи директно към пол. След няколко минути, обикновено гел за тяло ще влезе в сила, което ще увеличи с всяка минута. Това сексуален акт ще продължи по-дълго от обикновено и ще бъде много по-ярка.

личен опит и мнения
Стил>
Provocative Gel SPAN>

Разбира се, че го е купил “Провокация”, след като са прегледани препоръки от доволни клиенти. Трябва да кажа, аз не бях объркан от факта, че 99% от тях са били положителни. Така че аз поръчах, без да мисли, а сега мога спокойно да напишете коментар.

 1. Първо, аз бях много доволен от лекотата на използване. Да имаш съпруг, че съм способен, така че просто се прилагат гела него на половия орган, а ние бяхме заети с целувки и ласки предварителни.
 2. Второ, ефектът от гела се чувствахме напълно на първата заявка, както и постепенното му действие може да бъде само щастлив. Сега секс се превърна за нас същото, както преди 8 години.
 3. На трето място, това е една чудесна възможност да се защити съпрузи от прелюбодеяние и брак разбивка. Тъй като ние искаме един от друг, както и преди, и то не само в мозъка, но и на тялото.
 4. OL>

  Като цяло, гел “Провокация” просто ме много щастлива жена прави, и съпругът ми блести, защото всяка вечер е в състояние да ме доведе до оргазъм с помощта на нашата малка тайна.

  Къде да купя гел “Провокация” и цената

  купи гел “Провокация” по-добре оторизиран дилър за да се избегнат фалшификации. Цената е около 2000 рубли, но винаги можете да получите на промоциите от производителя и да закупите стоката на половин цена. Но дори и ако акциите свърши, не се скъпи. Тъй като цената на щастието е много по-висока от определена сума пари.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *