Новини

Iqooster – ревюта, цена, къде да се купуват, купуват сега, таблети

Появата на естествен наркотик “Iqooster”, насочен към стимулиране на мозъчната активност и да се хармонизират нервната и имунната системи, често свързани с еднократно тайната “проект Айнщайн”, която започна в СССР в средата на XX век. Трудно е да се каже кое е измислица и това, което е вярно, но ефективността на лекарството и способността му да се подобри паметта, концентрацията и други когнитивни функции правя тези легенди най-вероятно. Както и да е, знае за реалните възможности Iqooster за стимулиране на мозъка, че е лесно да се повярва.

Произходът на Iqooster

Преди съветските учени, участващи в проекта “Айнщайн” през 60-те години на задачата е да се използват максимално възможностите на човешкия мозък и увеличаване на производителността с прости и достъпни инструменти, като капсули или таблетки. Комплекс техническа стимулация не се счита за приоритет, тъй като се предполага, че активирането на мозъка ще трябва да се извърши, включително на тези условия, когато масивна оборудване не е на разположение.

Потребителите стимулант на мозъка е трябвало да бъде на представителите на службите за сигурност, които изискват професионална концентрация и висока умствена дейност за дълго време. Между другото, така че сега с помощта на модерни ноотропни лекарства “Модафинил” в армиите (най-вече във флота) на Съединените щати, Великобритания, Франция и Индия. Но проблемът е, че в допълнение към представители на специалните служби, лекарството в една от промените, е да се осигури стимулиране на когнитивните функции на ръководството на страната, както и мощни синтетични наркотици дават множество странични ефекти, което значително ограничава обхвата на прилагане на средства.

Така че на един от етапите на разработване на продукти учени напълно премина на природните компоненти, от които в крайна сметка разработен рецептата за “перфектна хапче”. Готови и съвременни версии на този ноотропните добавка, наречена “Iqooster” ( “Iqooster”). И тя е в състояние как да активирате скритите резерви на мозъка, така че успешно да подпомогне борбата с безсъние, депресия, съдова дистония.

Специфичността на състава Iqooster

Без значение колко много истина в тази легенда, модерният “Iqooster” съдържа редица “правилни” и добре подбрани компоненти, които той е в такива състави трябва да се даде силен, но мек постепенно увеличаване на ефект, който продължава за дълго време и след приключване на курса. (Точното време зависи от индивид до индивид, скоростта на метаболизма и скоростта на отделяне на активните вещества от тялото).

На широк спектър на влияние ноотропни и превантивни ефекти:

 • екстракт от Ginkgo Biloba, женшен, шизандра,
 • естествени екстракти от детелина, жълт кантарион, Astragalus, амарант семена, различни далеч източни билки, вътрешни преградни стени орехи,
 • мицели (частици, състоящи се от сърцевина и неразтворим стабилизиращ черупка) пшеничен зародиш, клетки ръж, тиквено семе, шийтаке гъби, борови ядки, джинджифил и др.,
 • биоконцентриране орехи, сепия, козе мляко, черен дроб на акула, Cordyceps.

в допълнение, в светлината на камък масло и Shilajit е известен и популярен в себе си, дори извън комбинацията с другите. В резултат на такова споразумение е сред най-често изброени ползите от лекарството се обадя способността:

 • за да се ускори процеса на мислене (за сметка на по-“чист” предаване на сигнали между неврони и пълен “мощност” на тъканите на активните части на мозъка),
 • за подобряване на паметта,
 • да се увеличи концентрацията и вниманието,
 • за нормализиране координация
 • за облекчаване на главоболие и болки,
 • хармонизиране на съня
 • , за да се отървете от депресия, страх и тревожност.

Особености на използването и противопоказания Iqooster

“Iqooster” две форми: капсули и прах (различен размер и цвят опаковане: в синьо – хапче, червено – прах). Това се прави с цел да се улесни изборът на индивидуален режим на подаване на заявлението, което ще даде на максимален ефект.

 1. Капсули. Възрастни и деца над 12-годишна вземат три пъти на ден капсула половин час преди хранене (на гладно). Капсула измити с вода (0,5-1 купа). Курсът е с продължителност един месец. По този начин за последователността на поемане на капсулата се предлага в три цвята: безцветно – преди закуска. Основната цел е стимулиране на кръвообращението, енергийни доставки за бърз преход към активна будност, recuperation.Orange-бяло – преди обяд. Основната задача е стимулиране на хипоталамуса и хипофизата. Екстра – нормализиране на ендокринната система и обменните процеси, стабилизиране на емоционалното background.Green-безцветен – преди вечеря. Проблемът се свежда до мека, успокояващ влияние, обучение на мозъка да спи.
 2. прах. 5 грама прах (1 лъжичка), разтворен в 100 мл. Консумира се на празен стомах половин час преди хранене три пъти на ден в продължение на един месец. Общият размер на един флакон с прах – 60 гр
 3. OL>.

  Противопоказания на лекарството включват свръхчувствителност, алергия към активното вещество. Така, например, ядки като цяло и по-специално бор е известна като една обща алерген. Освен това, не се препоръчва да се надвишава с условията за ползване Iqooster и дозиране. Известно е, например, че прекомерното използване на екстракт от Ginkgo Biloba увеличава риска от инсулт. Препарати с неговото съдържание е забранено да пият едновременно с антитромбоцитни агенти и антикоагуланти -. Лекарства за разреждане на кръвта (например ацетилсалицилова киселина)

  Обратна връзка за Iqooster: типични и атипични

  През годините на своето съществуване на пазара лекарството Iqooster мнения успява да събере някои абсолютно ентусиазиран да скептичен. Всички тези мнения могат да бъдат разделени в няколко групи и донесе някои модели:

  1. по-лошо състояние на тъканите на мозъка и нервни системи в началото на приемане на Chembuster, толкова по-ясно изразен ефект на лекарството. Често от тези позиции действието на Iqooster описват лекари. преглед на пробата:. “Пациентите понякога дори не осъзнават, че да достигне своя лимит Те просто отидете на работа, просто минават на сесията, не е достатъчно сън, гледане на малки деца, в същото време, умора постепенно се увеличава след това, когато калкулатор шоу как. много те спят и почиват, и колко много е необходимо да се отпуснат, много от тях са изненадани. При такива пациенти, ефективността на “Iqooster” забелязва почти веднага “. (Pavlenko, В. М., невролог).
  2. Колкото по-мощни, но опасни ноотропти са се опитали лицето, толкова по-скептично настроените … той се позовава на “мека” Iqooster. Въпреки това, същия скептицизъм може да се види във връзка с функциите на другите лекарства. Един пример на такъв преглед:
  3. OL>

   С пирацетам съм ефективност не се е увеличил. Бях разсеян и нервен. Фенотропил от впечатлението на енергия е, но добре за интелектуален труд не беше. Пиенето Ladasten. Не стимулация не забеляза. На противно там самодоволство и летаргия. Опитах Йохимбин. мисля, че тя е безполезна като стимулант на нервната система, но тя работи и като афродизиак. сибирски жен-шен, за да забележите ефекта му, е необходимо да се вземат полибутилен в даден момент (на ставка от 20 капки) с Adbusters прекалено. – резултат от започнах да забелязвам от втората седмица на курса “. (Victor Z. Perm EM>).

   По-голямата част от коментарите за “Iqooster” са с положителен характер, но те са неизобретателен и еднообразен. Колкото по-ценна обратна връзка е нестандартно, някои от които открихме в интернет:

   “След това, във връзка с Iqoosters мнозина си спомнят” Регион на мрака “. Книгата стана популярен, а филмът в Общото е избухнала всички записи. Защо ще го, човек се чуди. И това, уловени от авторите на . тази латентна нужда от хората до бързо и драматично еволюция ми хвана за сигурни, че винаги съм искал хапче за да ме накара още повече не е успешно или по-богати, но просто начина, по който аз бих искал да видя Пиян -.. и на факта, че Трябва да сте вече са структурирани и се е развила. и през цялото време ми се иска да не извърши “ayalas”, след това, тъй като филмът е главоболие, кома. Тук Iqoosters това е, което исках, но не това, което е показано във филма, защото за устойчив ефект, все още можете да получите на игрището “. (Кирил М., Москва). EM>

   “Очаквах, че след” Chembuster “мозъкът ще започне да работи като двигател на” Ферари “. Но се оказа, макар и да е внимателен. Reva без това допълнително конски сили, като плавно и стабилно . Както “Тесла”. момичета-вероятно няма да ме разберат, но представете си, че половината от всички поема самия автомобил, и вие, като не притесни, но аз съм сигурен, че той със сигурност ще достигне, и по-бързо от други. Плюс останалите от пътя. Ако имате нужда от вашия мозък работи като нормален механизъм, без превъртане на колелата, на “Iqooster” подходящи “. (Сергей Волков, Химки). EM>

   “Мозъкът ми работи на 100%. А ти мозък работи на 100%. Когато в природата те видях тялото, което няма да свърши работа? Дори апендицит, която се разглежда като атавизъм, както и че детето участва в имунните процеси, губи стойност с възрастта. и се обади някакъв 5-10%. Глупости. Което аз просто си спомни, защото 100% от натоварването на процесора може да бъде по-различно. Когато процесора е запушена, компютърът не работи нищо. поради това не означава, че за “Iqooster” може да бъде забравена. последните 3 години, които съм имал два курса / година. През април и ноември. Това е първият ми Доплащане и най-любим. Всяка година аз опознаването 2-3 нови инструменти за подобряване на функционирането на мозъка, но с “Iqooster” и на броя и качеството на интелектуалната енергия несравнимо по един. ” (Виктория Biryukova, SPB). EM>

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *