Здраве

Green Spa – мнения, коментари, цена, форум

Уникален комплекс от Спа Green SPA увийте тялото за интензивна загуба на тегло – това, което прави жена стройна, привлекателна и желана. Вече не е необходимо да седнете на диети, за да изчезне в продължение на дни в спортни зали или като хапчета за отслабване под въпрос производство. Само едно заявление на комплекса ще намали талията с 2-3 см, а в продължение на няколко седмици на употреба, премахване на целулит, да ви помогне да загубят 10-12 паунда с наднормено тегло.

Тя ще изглежда, вчера, за да се подложи на Спа тайна, че е необходимо да се направи среща със специалиста в салон за красота, харчат много пари и ценно време. Но днес можете лесно да го приложи, без скъпи услуги в приятна домашна обстановка. Всичко, което трябва да направите, купуват Green Spa -. Иновативно развитие на водещи чуждестранни специалисти в областта на диететиката, която за краткото си съществуване на пазара успя да покори сърцата на повече от един милион жени по целия свят

Как Green Spa

Комплектът включва специален крем и обвивка. Компоненти на крема веднага проникват в по-дълбоките слоеве на епидермиса, ускоряване на метаболизма и стимулират притока на кръв. Поради това, в най-кратки срокове е разграждането на мазнините и премахване на портокалова кора.

Thermo, част от комплекса подобрява проникването на крема в дермата, създаващ ефект на баня в които ускоряват кръвообращението, всички вътрешни и обмен процеси, има разширяване на порите, токсини и излишната течност.

Предимства за интензивно загуба на тегло 1,545

За разлика от остарели методи и начини за борба с наднорменото тегло, Green Spa:

 • помага да отслабнете без да се компрометира бюст;
 • не позволява загубени паунда, за да се върнат отново;
 • създава ефект на липосукция без хирург;
 • помага за бързо почистване на фигурата в предимства за безопасност и здраве;
 • не причинява алергии на кожата.

Това е част от Green Spa за интензивна загуба на тегло

теглото крем активатор съдържа:

 • Cayenne пипер – прави кожата еластична, изглажда целулит, почиства тялото на токсини;
 • Spirulina водорасли – нормализира баланс на влага, ускорява мазнини, намалява подпухналост, прави кадифен кожата и меките;
 • лициум имат мощен ефект изгаряне на мазнини, отстранете тежки метали и токсични вещества от тялото излишната течност и отстраняване на мастен товар в тялото.

Ако използвате фюзера с крем активатор и увеличен кръвен поток, температурата на дермата, и тялото перфектно струи и загрее. В резултат на това тялото на
започва активното процеса на изгаряне на мазнините, премахване на излишната вода, токсини и отпадъци.

Как да се използва набор от отслабване Green Spa

Можете да регулирате всяка част на тялото, за да премахнете излишните сантиметри от бедрата, фланговете или корема:

 • прилага крема върху проблемна област на тялото равномерно;
 • приключи третираната крема участъка на термо и почиват в легнало положение в продължение на 15-20 минути;
 • Премахване на фолиото, и остатъците от крема се измие с вода;
 • насладите на видими резултати в първия ден на употреба.

Процедурата се извършва на всеки 2-3 дни. Препоръчителната курса е 1 месец.

Сертификати на качеството на комплекса за интензивна загуба на тегло

Green Spa е многократно изследван в лаборатории, тествани в най-добрите клиники в Европа. Се оказа, че той е напълно естествено, безопасно и ефективно. Това е документирано.

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *