Новини

Electricity saving box – мнения, цена, къде да се купуват, купуват сега

Запазване на ресурси е много актуална тенденция в съвременния свят. И ако той е подкрепен от постоянния ръст на тарифите, опазването на енергия се превръща просто необходимост. Сериозният прилагането на енергоспестяващи технологии е солидна пари: да промени всички светлини на икономката, купите нов хладилник или пералня доста скъпо. Но сега в интернет активно се движат устройство за икономия на ток електроенергия пестене Box. Вие трябва да го погледнете по-близо.

Принципът на работа на икономиките на електроенергия за пестене Box

Производителите на енергия economices Ток Saving Box база принципът на разположение в някоя електрическа мрежа на два вида власт устройството – активни и реактивни. Разликата между тези видове енергия са много важни, но те са и двете неразделна част от пълния капацитет:

Електричество Устройство за пестене на Box, според разработчиците, ако се оттегли от мрежата, ненужни реактивен компонент. Това намалява цялостното натоварване на мрежата, което от своя страна намалява консумацията на ток. В резултат на това, че домашните уреди използват 30-50% по-малко енергия, така че сумата за неговото изплащане е станал по-приемливо. Особено добре се вижда на ефективността на инструмента в присъствието на обект на значителен индуктивен товар.

С други думи, спестяванията се дължи на прилагането на такива процеси:

 • своевременно абсорбция хладник и динамичен освобождаване в точното време на реактивна мощност;
 • намаляване на загубите в преодоляване на съпротивлението на веригата;
 • елиминиране на колебанията мрежа напрежение, изглаждане върховите натоварвания;
 • нормализиране на elektropotok и неговата структура, която намалява вибрации и шум на електроприбори.

В една нормална къща или апартамент има и приспособления, които създават реактивна мощност, тя може да бъде хладилник, прахосмукачка, сешоар, бормашина или кухненски робот. В този случай монитора на компютъра или телевизора се нуждае от постоянен ток. Някои майстори, изучаващи принцип Ток Saving Box, опитвайки се да правя с ръцете до устройства, които превръщат реактивната енергия в активна. Въпреки факта, че интернет отдавна бе домакин схема на такова устройство далеч в своето развитие, никой не се е преместил. Често експериментите завършват с подмяната на тезгяха, голяма глоба или с обаждане на пожарната команда. Затова е по-добре да се доверите на професионалистите и да купуват енергоспестяващо устройство Ток Saving Box.

Ползите от използването на устройството ток пестене на Box

Пестене на енергия устройства, Електрификация Saving Box, както следва от имената им, е проектиран да се намали консумацията на електроенергия от битови прибори. В процеса на тестване го показа друг много приятен за купувачите на качеството.

Нивото на спестявания, когато използването на економайзер е, според нейните създатели, от 30 до 50% в зависимост от консумация на електроенергия на устройството:

 • диск електрическа печка, електрическа мания, чук тренировка, тренировка – 30%;
 • крушка, тостер, кафе машина, кана – 35%;
 • газов котел, оборудван с електродвигател, хладилник – 40%;
 • микровълнова фурна, печка, желязо, индукция котлон, TV – 45%;
 • машина, сешоар, персонален компютър, битови климатици. – 50%

Трябва да се обърне внимание на качеството на електрическата инсталация в стаята. Ако тя е стара и не се бе променило, економайзера може да бъде намалена. Това се дължи на факта, че в съветските времена, публикуване на сглобката се основава на много по-малко, отколкото електрически уреди се използват в наши дни. Следователно повишен нагряване на проводниците с съответния допълнителен поток на електричество.

Допълнителни ползи от икономии на електроенергия ток Saving Box са:

 • намаляването на нивото вредни за човешкото здраве на радиация, която се излъчва от електрически уреди и окабеляване;
 • удължаване на експлоатационния период на осветителни крушки и различни домакински уреди;
 • участие в процеса на мълния и мълния защита;
 • кухи устройства за безопасност.

За да купите и инсталиране на Electricity saving box най-полезни на следните сайтове:

Отиди на уеб сайта на компанията

Технически характеристики на energosberegeniya

Устройството се продава в картонена кутия зелено и външно е елегантен пластмасова кутия с контактите за връзка към гнездото контакт. Форма икономичен подобен до леко повишаване на компютъра “мишка”, която има такива размери: дължина – 12 см, ширина 7 см, дебелина 4 cm тегло на устройството е 125 грама без опаковка, 150 g с опаковка. В полето, не забравяйте да включите ръчно в руските, но понякога има случаи, когато опаковката е лайнер на английски или китайски език. Въпреки това, устройството е толкова лесна за използване, че е трудно да не предполагам, как да го използвате.

В случая можете да видите това, което е в економайзера:

 • филм кондензатор;
 • диод мост с 2 съпротивления (резистори);
 • 2 зелен доведе;
 • 1 предпазител.

Устройството работи, когато е свързана към стандартен захранващ след електромера и възможно най-близо до него, паралелно на товара. Не са настройки, за да правят, че не е необходимо, след като включите в контакта веднага светне зелен светодиоди, това означава, че икономически вече са започнали да действат. Поддръжка го изисква.

оставя натоварване 5-19 кВт, т.е. средната апартамента ще бъде достатъчно едно от икономии, свързани със стандартна схема с напрежение от 220 вата. Не трябва да го инсталирате в райони с висока влажност на въздуха, като например басейн, баня, сауна. Максималното съдържание на влага, препоръчани от разработчиците за нормалната работа на устройството до 85%. Производителят дава една година гаранция на опората, но си ресурс да функционира в нормални условия не е по-малко от 10 години.

Силата на адаптация е неговата пълна безопасност за електрически уреди и окабеляване. Не се повлияват и на целостта на веригата или запечатване на уреда не се случва. Използването на Савера напълно законно и няма да доведе до проблеми с надзорните органи. Безопасност и качество се потвърждава от сертификата за съответствие, издаден от редица страни, в които се продават на устройството, като Русия, Казахстан, Украйна, Беларус, Молдова.

Как да си купите въздух економайзер Ток Saving Box

В интернет много предложения за продажба на всички видове Electricity saving box. Въпреки това, ние трябва да разберем, че сред тях значителна част от фалшификати на известни фирми, които копират външния вид на тези устройства, но наистина има ефект.

За да се избегне съдбата, че са измамени от измамниците може да бъде, закупуване на необходимата апаратура на интернет страницата на официалния дистрибутор, който е в контакт директно с производителя без фирмени тампони и допълнителни мами на разходите. Цената на економайзера е доста демократичен и е 1690 рубли.

Механизмът на покупка е много проста и прозрачна:

 • Клиентът идва на официалния сайт на дистрибутора и влиза своето име и телефонен номер за връзка на избрания Windows.
 • В рамките на кратък период от време, мениджърът ще се обадя на броя за потвърждение и поръчка. Възможно е да се консултират по въпроси, свързани с характеристиките на економайзера.
 • парцели се изпраща по пощата и доставени в рамките на една седмица, след поръчване.
 • Купувачът плаща за пакета, само след като го получите. Не е нужно да падне в капана на безскрупулни търговци, които предлагат да се направи предварително средства по картата банка, след което мамят клиенти.

Коментари и мнения за устройството на електроенергия за пестене Box

По отношение на дизайна и ефективността на електроенергия за пестене Box мнения в интернет може да намерите различни от определено “Да” на категоричен “не”. За да се разбере Ток Saving Box развод или въпреки това, ние сме избрали някои истински мнения на хора, които са запознати с първа ръка на устройството. След като ги разглеждате, потребителят може да направи свои собствени решения за икономично и вземете информирано решение за необходимостта от придобиване си:

 • “Моята работа е свързана и интернет. Постоянно блъскане в е прозорец спестяване. Реших да разберете какво се случва, аз отидох в специализиран форум. Там са опитни специалисти пишат, че е невъзможно да се работи. Дори стана интересно, аз купих и започнах тестове. Около 50% от това не е, но 10% е устройството за мен спасява “(Игор Vakulin, на 32 години, Калининград).
 • “Какви глупости? Не може ли енергията на струя в активна трансформация и да се приведе в желаната напрежение стабилизатор, 3, което не си струва и стотинка. Маси и изследвания на всички от тях, само за да се забъркваш с главите на хората. Това е само лъжи , аз не вярвам “(Арнолд, Калуга).
 • “Аз elektrisiti купили, за да се измие малко да се намали консумацията на електроенергия. Обикновено не ще светне гаража си, клиентът няма да чака. И светлини, и плащат много. Аз икономичен приближи, почти една трета заплащането е по-малко . Само един боли, защо всички китайците трябва да закупя? да не се правят нашия руски инструмент, а не да се плаща на някого? ” (Stepan Илич, 49 години, Новгород).
 • “Миналата година, дойде да посети свекър и видя, че Electricity saving box в контакта включен. Разказах му за съпротивата, и разновидностите на напрежение, и по-високите хармоници. И той знае се усмихва, да сметки показва ми, и там всеки спестяване за 300 рубли месечно, независимо от факта, че той и така всяка крушка се изключва “(Михаил Konoplev, 40, гр. Волоколамск).
 • “Купена Ток Saving Box в офиса, защото те са имали твърде много светлина, за да плати. Ние имаме една стара сграда, през зимата имаме бойлери за подгряване на малко, но все пак 15 компютъра, 8 принтери, осветление, като малките неща . по-рано през месеца и киловата половина хиляди нападнат, и ние сме държавни служители, ние имаме много пари, не се разпределят. След като се установят икономичен, повече от 900 киловата никога не е имал. Препоръчайте на всичките си приятели, за да от това изобретение е евтин, плаща за себе си много бързо, само за 2 месеца “(Андрей Иванов, Санкт Петербург).

Ralitsa Yankova Ivankova

Mnogo se stvari mogu reći o Ralitsa Yankova, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Ivankova ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi.

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *